TANDIMPLANTAT

IMPLANTAT

Våra tänder är en stor del av vår personlighet. Det är först när vi förlorat en eller flera tänder som vi blir medvetna om hur mycket det påverkar oss.
Image

ETT BRA ALTERNATIV NÄR MAN HAR FÖRLORAT EN ELLER FLERA TÄNDER

Tandimplantat är ett idealiskt sätt för dig att få tillbaka ditt tidigare utseende och tuggfunktion när du förlorat en eller flera tänder.

Ett tandimplantat är en liten titanskruv som ersätter en förlorad tandrot och som accepteras av kroppen. Tandimplantatet sätts in direkt i käkbenet och växer fast. Läkningstiden – eller den tid det tar för implantatet att växa fast bra i benet - är i de vanligaste fallen ca 6-8 veckor.

STRAUMANN

Straumann erbjuder ett brett utbud av tandmedicinska lösningar, inklusive ersättningslösningar för allt från enstaka tandluckor till helt tandlösa käkar.
Image
Image

NOBEL BIOCARE

Nobel Biocare är ett medicintekniskt företag som är världsledande inom nyskapande, estetiska, tandtekniska lösningar som är vetenskapligt baserade.

ÖPPETTIDER

Mån - Tor 7 - 16, Fre 7 - 12
Lunchstängt 12 - 13
Lör - Sön Stängt

Övriga tider hänvisar vi till vår telefonsvarare för besked.
Telefontider är Må-Tors: 8 - 15, Fre: 8 - 11.

Lunchstängt 12 - 13

KONTAKT

Lillbrogatan 7
941 32 Piteå
Tel: 0911-155 50

info@tandteamet.se

AKUTA BESVÄR

När något oförutsett har inträffat
BOKA TID HOS OSS
Ring 0911-155 50
så ordnar vi en tid för dig

AVBOKA TID

Om du inte kan komma på din bokade behandlingstid är det viktigt att du så snart som möjligt meddelar oss detta. Om du meddelar oss senast två timmar innan stängning arbetsdagen innan ditt planerade besök, så blir det ingen kostnad för dig. Vi kan då använda din tid till att hjälpa någon annan. Uteblivande debiteras med 500 kronor.

Tack för att du respekterar våra rutiner för avbokning.