TANDKRONOR OCH BROAR

KRONOR OCH BROAR

Har tänderna mer omfattande skador behöver hela tandkronan ersättas med en konstgjord krona.
Vi arbetar nästan uteslutande med helkeramiska konstruktioner som E-max och Zirkonia som är mycket starka och vackra kronor med lång hållbarhet. Styrkan och passformen fås genom datorstyrd framställning sk CAD/CAM.

Slutförandet görs för hand av skickliga tandtekniker.

Image

KJELLS TANDTEKNIK

Vi samarbetar med Kjells Tandteknik. Det är ett lokalt tandtekniskt lab som erbjuder personlig service i kombination med hög kvalitet på material och produkter. Kjells Tandteknik erbjuder alltid det senaste inom nya tekniker.

E-MAX

Litiumdisilikat används för att framställa singelkronor samt treledsbroar. Materialet uppvisar överträffliga estetiska egenskaper-som hos den naturliga tanden.

ZIRKONIA

Zirkoniumoxid är ett material som räknas in i gruppen helkeramer. Det är i dagsläger det hårdaste materialet som används till dentala ersättningar. Zirkoniumoxid kan användas till singelersättningar, små och stora broersättningar samt implantatkonstruktioner.

Som helkeram är materialet mycket vävnadsvänligt.

ÖPPETTIDER

Mån - Tor 7 - 16, Fre 7 - 12
Lunchstängt 12 - 13
Lör - Sön Stängt

Övriga tider hänvisar vi till vår telefonsvarare för besked.
Telefontider är Må-Tors: 8 - 15, Fre: 8 - 11.

Lunchstängt 12 - 13

KONTAKT

Lillbrogatan 7
941 32 Piteå
Tel: 0911-155 50

info@tandteamet.se

AKUTA BESVÄR

När något oförutsett har inträffat
BOKA TID HOS OSS
Ring 0911-155 50
så ordnar vi en tid för dig

AVBOKA TID

Om du inte kan komma på din bokade behandlingstid är det viktigt att du så snart som möjligt meddelar oss detta. Om du meddelar oss senast två timmar innan stängning arbetsdagen innan ditt planerade besök, så blir det ingen kostnad för dig. Vi kan då använda din tid till att hjälpa någon annan. Uteblivande debiteras med 500 kronor.

Tack för att du respekterar våra rutiner för avbokning.