JOBBA HOS OSS

Tandhygienist

Vi erbjuder högkvalitativ tandvård i en lugn och trygg miljö. Vi vill att patienterna ska känna sig sedda och väl omhändertagna.

Nu söker vi dig som är utbildad tandhygienist, med minst 2 års erfarenhet inom yrket. Du trivs att jobba i ett mindre arbetslag, på en flexibel arbetsplats.
Du har god hand med människor, självgående och trygg i din kompetens, samtidigt ödmjuk inför att vi lär livet ut. En lagspelare, då tandvård i högsta grad är ett samspel.
Du kommer i huvudsak att jobba med klassisk parodontalvård på vuxna, varvat med undersökningar och andra uppgifter som ger variation åt jobbet.
Vår klinik ingår i det parodontala nätverk som finns i Norrbotten och har ett nära samarbete med specialister inom parodontologi.

Vill du arbeta och utvecklas med oss?

Välkommen med din ansökan till camilla@tandteamet.se
För frågor som rör tjänsten, kontakta Camilla Josbrant 070-390 13 20

ÖPPETTIDER

Mån - Tis: 8-11.50 och 13-15
Ons - Tors: 8-11.50 och 13-14
Fre: 8-11
Lör - Sön Stängt

Övriga tider hänvisar vi till vår telefonsvarare för besked.
Telefontider är Må-Tors: 8 - 15, Fre: 8 - 11.

Lunchstängt 12 - 13

KONTAKT

Lillbrogatan 7
941 32 Piteå
Tel: 0911-155 50

info@tandteamet.se

AKUTA BESVÄR

När något oförutsett har inträffat
BOKA TID HOS OSS
Ring 0911-155 50
så ordnar vi en tid för dig

AVBOKA TID

Om du inte kan komma på din bokade behandlingstid är det viktigt att du så snart som möjligt meddelar oss detta. Om du meddelar oss senast två timmar innan stängning arbetsdagen innan ditt planerade besök, så blir det ingen kostnad för dig. Vi kan då använda din tid till att hjälpa någon annan. Uteblivande debiteras med 500 kronor.

Tack för att du respekterar våra rutiner för avbokning.